stílusterápia

2015 a fétis éve lesz?! +18!

2015. február 19. - renatabernadett

Mondhatom azt, hogy A szürke ötven árnyalatának legalább akkora a visszhangja, mint Putyin érkezésének?! Háziasszonyok ezreinek korbácsolta fel a fantáziáját, ezzel rivaldafénybe emelve a BDSM szubkultúrát. Ez a társadalmi szokásoktól eltérő kultúra és sajátos viselete évtizedek óta szivárog be az utcai öltözékünkbe. Egy latex, lakk vagy bőr nadrágban megjelenni ma már nem kihívás.

street_fetish.jpg

 Merészebbeknek Adriana Lima szettje adhat inspirációt.

party_fetish.jpg

Ez az öltözködés, ami körülbelül a második világháború környékétől datálható, már nem számít tabunak. London eldugott melegbárjainak bugyrából kezdett el kiszivárogni, és hamar kibontakozott egyéb műfajokban is: képregények, műalkotások, könyvek, klubok, butikok, ruhák.

jlo_fetish.jpg

Amíg tisztában vagyunk azzal, hogy például ezt a vad-cseresznye csatos ruhát az adott alkalomra és helyre vesszük fel, addig nem élünk vissza ezzel a szubkultúrával, és még biztonságban is mondhatjuk magunkat. Színházban azonban hamar összekevernének a díszlettel.

elegance.jpg

Pár ötlet, hogyan legyél ízlésesen szexi.

picmonkey_collage_fetish.jpg

Szándékos gyanakvással tettem fel a címben a kérdést: Vajon azok a bizonyos háziasszonyok megmutatják azt, ami kimaradt a filmből?!

A bejegyzés trackback címe:

https://stilusterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr97180815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Huffnágel Pista · http://www.huffnagelpista.com 2015.02.20. 04:15:37

A Szürke ötven árnyalatánál nem is kell meggyőzőbb bizonyíték arra, hogy lelke mélyén MINDEN NŐ szubmisszióra, behódolásra, izgalmas megaláztatásokra és egy csipetnyi nemi erőszakra vágyik

huffnagel.blog.hu/2015/02/14/a_szurke_otven_arnyalata_feminizmus_one_billion_rising
süti beállítások módosítása