stílusterápia

Kockásat a csíkossal!?

2015. február 08. - renatabernadett

patternpattern9.jpg

Kockásat a csíkossal, pöttyöset a virágmintással, ha jó ízléssel kevered a mintákat egyedivé válhat a megjelenésed. Sőt! Az előnyösebb testrészeidre is jobban fel tudod hívni a figyelmet. A minták egyre futurisztikusabbak, a színkombinációk vadabbak, és a geometrikus minták a fénykorukat élik. A digitális textilnyomás mára már egy közkedvelt és igen nagy mértékben alkalmazott technika lett. Tényleg csak a kreativitás szab határt, amiről meg tudjunk, hogy a csillagos ég.

picmonkey_collage_varied_pattern.jpg

Úgy tűnik egyre elfogadottabb lesz a természetesség, sokféleség, a nők maga valójában elfogadott arca, kultúrája, így a törzsi motívumokról se feledkezzünk meg, mint a rombusz, háromszögminta, vagy a levelek, fűszálak, ágak, és az elmaradhatatlan - mindenkinekvanegyilyendarabja - virágminták. Ma már természetes, ha valaki hétfőn levélnek, szerdán Balatonnak öltözik.

picmonkey_collage_balcsi.jpg

picmonkey_collage_print.jpg

Konzervatívabbaknak ajánlom - pláne, ha kísérletező kedvűek - a mintás kiegészítőket, legyen az egy absztrakt mintájú sál, textil-nyaklánc, vagy egy feltűnő színű pipellő.

szin1.jpg

 Sokan azt mondják, hogy a divatról, stílusról írni vagy beszélni szinte közhelynek számít, mivel mindenki úgy érzi, hogy ért hozzá. Fontos odafigyelni, hogy a minták egy része szélesít, más része karcsúsít minket. Mint mindenben az élet területén, így itt is a mérték a lényeg. Apró betűs részben jegyzem meg, hogy célszerű a nagy mintát, a kicsi, sűrű mintával keverni. Ez mindenre igaz; sál-pulcsi, szoknya-ing, táska-ruha. Kezdjük először hasonló színtónusú mintákkal a variálást, s, ha ráéreztünk, kísérletezhetünk tovább, akár saját magunk készített darabokkal is.

picmonkey_collage1.jpgKombinálni régen tabunak számított, azonban mára már hozzáértő és stílusos megjelenést kölcsönöz.

A bejegyzés trackback címe:

https://stilusterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr447147041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása