stílusterápia

Mert kiállításra járni jó!

2015. január 19. - renatabernadett

Válogattam nektek különböző, ámde a stílusterápiához passzoló művészeti kiállításokat. Fürkésszétek őket. Aztán lehet elmélkedni, teázni, világot megváltani!

A világjáró fashionistáknak - akik szeretnék mélyebbről tanulmányozni a divatot - ajánlom a divatkiallitasok.hu oldalt.

 

erwin_olaf_berlin_sorozat_portrek_05_2012_lambda_print_erwin_olaf_galerie_wagner_partner_berlin_jovoltabol.jpg

Görbe tükör a mindennapjainkról. Erwin Olaf - Körhinta, meghökkentő dizájnelemekkel tarkított, tökéletesen felépített kompozíciói mindennapi életünk esszenciáját ragadják meg. Fotóiban az élet olyan részleteit mutatja meg, melyekről nem beszélünk, átsiklunk rajtuk vagy szégyelljük őket.

 

kiallitas1.jpg

 Színes, fiatalos, lendületes tárlattal várja kedves látogatóit a Fiatal Iparművészek Stúdiója Egyesület.

 

gior-212x300.jpg

A tél ruhái címmel kerül bemutatásra Gottlieb Réka öltözék- és öltözékkiegészítő-tervező kiállítása. Az alkotások inspirációját a hidegvérű állatok, a pikkelyes hüllők adták, melyek hatására jöttek létre ezek a flexibilis, minden felülethez jól alkalmazkodó öltözékek.

 

portrait-of-mrs-pataki-1892.jpg

Rippl-Rónai és Maillol - Egy művészbarátság története e két nagy hatású művész barátságát és kapcsolatuk művészi dokumentumait állítja középpontba.

 

image.jpg

A Magyar Nemzeti Galéria 19-20.századi állandó kiállítása. Fehér márvány szobrokból mutatnak be néhány jellegzetes aktábrázolás típust.

 

01.jpg

Lépésváltás - Az 1945 utáni magyar művészet egymáshoz kapcsolódó generációk, művészcsoportok és egyéni utat kereső alkotók munkásságának a láncolatából áll.

 

g1_u28680_rembrandt4.jpg

Az európai kultúra egyik virágkorát, a 17.századi holland művészet időszakát mutatja be Rembrandt és a holland arany évszázad festészete címmel nyitott kiállítás.

 

pszicho.jpg

Napok amikor megszülettünk rendhagyó pszichológiai tárlatvezetés kortárs művészeti környezetben, esetbemutatásokkal.

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stilusterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr347088175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása