stílusterápia

Egyéniség

2015. január 13. - renatabernadett

"József Attilá-san elmondhatjuk, hogy jó volna jegyet szerezni és elutazni Önmagunkhoz, merthogy bennünk lakik, az bizonyos.

jolie_reading.jpg

Hol kezdjük? Hova érkezünk? Mit nyerünk, ha ennek birtokában leszünk, és mit veszítünk, ha nem? Ha megfelelő önismereted van, képes leszel az önmegvalósításra is. El tudod fogadni magad, és a másságot is, úgy, hogy az közben ne zavarjon téged. Nem akarsz az elvárásoknak megfelelni. Spontán leszel, mesterkéletlen. Autonóm.

picmonkey_collage.jpg

Nem akarod a többieket a saját hasonlatosságodra átgyúrni, el tudod fogadni a sokféleséget, a véleménykülönbségeket, és azt is, hogy mások teljesen másként gondolják ugyanazt. Nem mész bele értelmetlen vitákba. A humorod gondolatgazdag lesz, de nem ellenséges. Asszertíven képes leszel fenntartani a saját álláspontodat, és megérted a másik szempontját. Nem utolsósorban pedig pontos lesz a valóságészlelésed. Talán egyszer te is beöltözhetsz önmagadnak egy álarcosbálon, mint ahogy Coco Chanel tette."

by: Dr.Kádár Annamária

A bejegyzés trackback címe:

https://stilusterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr667065167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása