stílusterápia

Nekivágok, mert

2014. december 07. - renatabernadett

van itt két szó, ami egy gyógycipőben jár:

STÍLUS: „Ez a szócikk sürgős javításra szorul, mert ahhoz képest, amilyen fontos témát tárgyal vállalhatatlan és katasztrofális állapotban van.”

TERÁPIA: „A betegség összes okának a megszüntetésére illetve amennyiben erre nincs lehetőség az élet minőségének a javítása.” 

by: wikipédia                                                                       

Szeretnék egy sikkes Magyarországot, stílusos nőket és férfiakat, igényes közízlést, szépség iránti természetes vonzalmat, egészséges önkritikát, személyiségfejlesztést, őszinteséget, önmagukban hívő embereket, magyar divatmárkákat elérhető áron, bio gumicukrokat, humort, hogy mindezt kinevethessem, és egy mindig nyitott ablakot, hogy ne járjak úgy, mint Mézga Géza.

Segítek Neked a Benned rejlő nőt és férfit egyensúlyba hozni, kifejezni önmagad a ruháid által, rávilágítani belső énedre, és hogy ezt hogyan vállald fel a mindennapjaidban.

Vallom azt, hogy aki megtalálja a belső békéjét, felfedezi a nőt önmagában, és kifejezi azt stílusában, egy ármánytól és féltékenységtől mentes, szebb jövőt hoz el.

„Öltözz úgy a mindennapokban, mintha az első randidra mennél.”

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stilusterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr586965813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása